Thursday, June 4, 2009

flexing my vocabulary

tensiiii nye bler buka facebook dan tak dapat menoleh gambar kerna gambar tak keluar.tensi juga kerna k.shana dan 'groupies' nye(siti,azzam and azzam's fren)asyik halau saya dan tawfiq dari dapur dan asyik melontar statement statement yang agak kesat kepada saya.oleh yang sedemikian,saya tidak tahu apa nak buat di rumahhh.saya mahu keluarrrrrrrr dan berjoli.saya bingung deh.

16 comments:

nafasdunia said...

olo. sedeyhnye banana.

tedy shaza n yana br ni balik shah alam.

3 hari melepak. hehehe.

aina said...

oh bugger.korang dh balik ke?alaaaa.tak jumpe pon

p.a.n.a ★ ちゃん said...

"menoleh" gambar?
nan desuka??

p.a.n.a ★ ちゃん said...
This comment has been removed by the author.
p.a.n.a ★ ちゃん said...
This comment has been removed by the author.
aina said...

"menoleh gambar" as in tgk gambar lah pana oii(btul kan?i main hentam je ni.hehe)


ala.sapa pula delete comment nie?saya tidak akan beran jikalau ada comment yang kurang memberangsangkan:)

Azie Nazri said...

mengapa mereka menghalau dari dapur?
bukankah anda chef yang terhandal? :p

p.a.n.a ★ ちゃん said...

tak tak tak aina..
tu i terbyk kali lak submit..
maka, i telah membuat kesalahan..
gomen ne~

aina said...

azie-kakak saya mengarah saya untuk memotong kek lalu saya memotong semua.oleh yang sedemikian,beliau naik beran.tetapi saya merasakan adalah yang terbaik jikalau saya memotong semua kerna mesti ada orang yang mahu makan.

aina said...

pana-oh tidak mengapa.saya bergurau senda saja tadi tatkala jauh dari memarahi:)

p.a.n.a ★ ちゃん said...

gagaga...ayat awak pelikla aina chan..

safwan said...

beran ke berang...?

tetiba jadi grammarian kat sini...
tgk suma org guna tatabahasa baku kot!

aina said...

pana-haha.saya pun merasakan ia berbunyi agak pelik.




(arggggh.saya tidak boleh melelap mata kerna ada habuan nyamuk serta lipas di rumah saya.sangat menjengkelkan!)

aina said...

sawfwan-ooh hahhaha.bukan beran tetapi berang!patutlah saya merasakan ia sedikit aneh.terima kasih kerna membetulkannya:)

aah.semua orang rindukan membuat karangan bahasa malaysia.haha

p.a.n.a ★ ちゃん said...

i pon terase nk jadik tatabahasian la..

i rase 'menoleh' tu 'membelek'

'tatkala jauh dr memarahi' tu i rase 'jauh sekali dr memarahi'

'beran' tu pon i rase 'berang'

'habuan' tu lak i rase 'gangguan' or 'serangan'

skrg, org da tak pki 'kerna'..
mereka pki 'kerana'

hoho..

aina said...

hahhahahhahahhahahhahahhahahahahhahaaaaaaaaahhahah.u nieee~